Prijzen

Stalling:

Onze prijs voor volpension is €280 euro per maand per paard/pony

Hierbij is inbegrepen de stalling, voeren, binnen- en buitenzetten, uitmesten en natuurlijk het in de gaten houden van de gezondheid van uw paard/pony. Mocht u paard eens per dag supplementen nodig hebben dan is dit in overleg mogelijk, zonder meerprijs, dat wij dit smorgens geven.

Ons voer bestaat uit hoogwaardige producten:

Ons krachtvoer bestaat uit sportbrok van Havens en Coolmix van Havens voor meer de oudere of recreatievere paarden.

Ons ruwvoer bestaat uit kuilgras, gewonnen van eigen graslanden en ook hooi gewonnen van eigen land. Als er jaarlijks niet genoeg gewonnen kan worden wordt er uitsluitend kuilgras aangekocht van een gerennomeerd bedrijf.

Voor meer info over ons voerbeleid neem gerust contact op!


Prijzen Opfok:

Een opfokplaats kost, vanaf een veulen tot januari dat het paard 3 jaar wordt, €120 per maand. Zomer en winter is hetzelfde tarief. Dit komt omdat wij heel persoonlijk met de jonkies omgaan en ze veel in de hand hebben. In januari, het jaar dat paard 3 jaar oud wordt, is een gewone tarief van 280 euro per maand geldig.


Prijzen Holidaystalling:

De prijs voor holidaystalling is € 15 euro per paard/pony per dag. En dag van aankomst en vertrek tellen mee. Uw paard wordt dan uitermate goed verzorgd en gevoerd en krijgt elke dag een schone stal en weidegang.


Prijzen lesgeld Neelke en Jolien:

Deze zijn telefonisch of schriftelijk op te vragen. Neelke geeft alleen op onze locatie les. Jolien geeft ook op uw eigen locatie les.